Execució Penal per a Treballadors i Educadors Socials

Convocatorias de Pruebas Libres y Oposiciones
formación

Buscador:
icono descripcionDescripción de la oposición

L’àmbit funcional d'execució penal de l’Administració de la Generalitat de Catalunya comprèn els llocs de treball, la provisió dels quals és reservada a personal funcionari dels grups de classificació A, subgrups A1 i A2, i C, subgrup C1 (psicòlegs, juristes, treballadors socials, educadors socials i tècnics especialistes de serveis penitenciaris respectivament). 

Concretament, s’agrupen en l’àmbit funcional d’execució penal els llocs de treball que, en el marc d’un procés penal, desenvolupen funcions de custòdia, de control de l’execució de penes i mesures i d’avaluació de les persones sotmeses a aquestes, de suport a la reinserció, d’intervenció en processos de mediació penal, d’emissió d’informes, resolucions i propostes i d’execució o disseny de programes de rehabilitació, o educatius en l’àmbit de la justícia juvenil. 

Per tal de facilitar als aspirants la preparació dels processos selectius, es considera oportú donar publicitat, de manera anticipada a la convocatòria corresponent, al temari de les proves selectives per proveir aquestes places.

El temari és el programa sobre el qual versaran les proves selectives. La normativa sobre funció pública estableix que ha d’estar publicat a les bases de la convocatòria, o bé que aquestes han de contenir la indicació del DOGC en què s'hagi publicat.


icono información curso

Solicita información gratuita

linea informacion

Contacta con nosotros y te orientaremos en tu proceso de selección

icono información curso

Responsable del fichero: Ceasfor Barcelona SL. Finalidad: envío de información sobre cursos online vía email y teléfono. Legitimación: consentimiento. Destinatarios: no se comunicarán los datos a terceros. Derechos: acceder, rectificar, cancelar o suprimir los datos, así como otros derechos. Puede consultar información adicional y detallada en nuestra política de privacidad.

Solicitar información