Acreditación de competencias profesionales

Convocatorias de Pruebas Libres y Oposiciones
formación

Buscador:
icono descripcionDescripción de la prueba libre

Avaluació i acreditació de competències professionals Catalunya 2020

Àmbits professionals

Acció social / Accions d'inclusió / Activitats auxiliars de magatzem / Activitats comercials / Administració i finances / Allotjament / Assistència a la direcció / Atenció a persones en situació de dependència / Biocides / Condicionament físic / Confecció de pàgines web / Cuina i gastronomia / Documentació i administració sanitàries / Emergències sanitàries / Ensenyament i animació socioesportiva / Gestió de vendes i espais comercials / Guia en el medi natural i de temps lliure / Guia, informació i assistència turístiques / Higiene bucodental / Instal·lacions elèctriques i automàtiques / Ioga / Jardineria / Lleure / Neteja / Planta química / Salvament i socorrisme / Sistemes microinformàtics i xarxes4

Calendari

Termini de presentació de la sol·licitud de preinscripció: de l'1 al 28 de setembre de 2020.

Termini de enviament de la documentació justificativa al centre seleccionat en primera opció: del 3 al 30 de setembre de 2020. Aquesta documentació es presentarà mitjançant correu electrònic, un cop escanejada, al centre escollit en primera opció indicat a l'apartat Instituts i nombre de places. Les persones admeses hauran de presentar els documents originals quan el centre ho requereixi.

Publicació dels resultats provisionals d'admesos, en llista d'espera, i exclosos de la preinscripció: a partir del 10 de novembre de 2020.

Termini de reclamacions: deu dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació del resultat provisional de la preinscripció.

Publicació dels resultats definitius d'admesos, en llista d'espera, i exclosos de la preinscripció: a partir del 17 de desembre.

Detall de cursos convocats per l'acreditació 

http://acreditat.gencat.cat/ca/aacp-202007/ambits-professionals/

Més informació

http://acreditat.gencat.cat/ca/aacp-202007/calendari/


icono información curso

Solicita información gratuita

linea informacion

Contacta con nosotros y te orientaremos en tu proceso de selección

icono información curso

Responsable del fichero: Ceasfor Barcelona SL. Finalidad: envío de información sobre cursos online vía email y teléfono. Legitimación: consentimiento. Destinatarios: no se comunicarán los datos a terceros. Derechos: acceder, rectificar, cancelar o suprimir los datos, así como otros derechos. Puede consultar información adicional y detallada en nuestra política de privacidad.

Solicitar información