Pruebas Libres Bachillerato Islas Baleares 2022

Convocatorias de Pruebas Libres y Oposiciones
formación

Buscador:
icono descripcionDescripción de la prueba libre

Prova lliure de batxillerat 2022 per a persones majors de 20 anys de les Illes Balears

Resolució El 16 de desembre de 2021 es va publicar al BOIB la Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 9 de desembre de 2021 per la qual s’aproven la convocatòria i les instruccions, per a l’any 2022, de la prova lliure adreçada a les persones més grans de vint anys per obtenir el títol de batxiller a la comunitat autònoma de les Illes Balears. La finalitat d'aquesta prova lliure és facilitar l'accés de les persones majors de 20 anys al títol de batxiller. 

Inscripció:

El termini d'inscripció serà del 14 de febrer al 4 de març de 2022, ambdós inclosos.

Calendari

La prova tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de març de 2022. L'horari definitu de la prova es farà public una vegada finalitzada la inscripció.

Mñes informació

https://www.caib.es/sites/batxilleratmajors20/ca/informacia_general_0/?campa=yes

 


icono información curso

Solicita información gratuita

linea informacion

Contacta con nosotros y te orientaremos en tu proceso de selección

icono información curso

Responsable del fichero: Ceasfor Barcelona SL. Finalidad: envío de información sobre cursos online vía email y teléfono. Legitimación: consentimiento. Destinatarios: no se comunicarán los datos a terceros. Derechos: acceder, rectificar, cancelar o suprimir los datos, así como otros derechos. Puede consultar información adicional y detallada en nuestra política de privacidad.

Solicitar información