Pruebas Catalan 2024

Convocatorias de Pruebas Libres y Oposiciones
formación

Buscador:
icono descripcionDescripción de la prueba libre

Informació

La cita prèvia telemàtica per agafar el "torn" de matrícula és el dia 3 de juliol a partir de les 10h del matí fins el 8 de juliol a les 10h o fins que s'esgotin els torns. Un cop els aspirants tenen aquest torn assignat, es realitzarà la matrícula en la data i franja horària corresponent que se'ls hi indiqui. 

En aquest enllaç hi ha tota la informació per a realitzar el tràmit, així com un tutorial per a poder fer-ho en cas de dubtes: https://jqcv.gva.es/es/matricula 

La data de la prova escrita del nivell C2 és el 19 d'octubre, i la part d'expressió oral es realitzarà el 16 de novembre: https://jqcv.gva.es/es/calendari-proves

  • Les persones interessades poden matricular-se en tots els nivells de coneixements de llengua que desitgen, sempre que les proves no coincidisquen en el mateix dia i a la mateixa hora.
  • Per a participar en les proves de la JQCV és requisit imprescindible haver complit els 16 anys en el moment de realitzar la prova. 
  • Les persones interessades poden matricular-se del nivell que vulguen sense necessitat d'acreditar el nivell anterior.
  • Per a matricular-se de la prova de Llenguatge administratiu o Llenguatge als mitjans de comunicació cal estar en possessió del nivell C1 de valencià o equivalent. 
  • Per a matricular-se de la prova de Correcció de textos cal estar en possessió del nivell C2 de valencià o equivalent.

Nivells A2, B1 i B2

El període de matrícula telemàtica dels nivells A2, B1 i B2 és des de les 9:00 h del 25 de juny fins a les 23:59 h de l'1 de juliol de 2024, sense necessitat de petició prèvia de torn.

Nivells C1 i C2

En el cas dels nivells C1 i C2, cal fer una sol·licitud de torn de matrícula (cita prèvia telemàtica) com a requisit previ a la matriculació dels aspirants. La petició de cita prèvia no requerix signatura electrònica.

La sol·licitud de torn de matrícula dels nivells C1 i C2 està disponible en els dies i horaris següents: 

  • Nivell C1: des de les 9 hores del dia 3 de juliol fins a les 9 hores del dia 8 de juliol de 2024 o fins que s’esgoten els torns. 
  • Nivell C2: des de les 10 hores del dia 3 de juliol fins a les 10 hores del dia 8 de juliol de 2024 o fins que s’esgoten els torns.


Més informació e inscripcions

https://jqcv.gva.es/va/matricula


icono información curso

Solicita información gratuita

linea informacion

Contacta con nosotros y te orientaremos en tu proceso de selección

icono información curso

Responsable del fichero: Ceasfor Barcelona SL. Finalidad: envío de información sobre cursos online vía email y teléfono. Legitimación: consentimiento. Destinatarios: no se comunicarán los datos a terceros. Derechos: acceder, rectificar, cancelar o suprimir los datos, así como otros derechos. Puede consultar información adicional y detallada en nuestra política de privacidad.

Solicitar información