Proves lliures FP/Cicles Catalunya 2021

Convocatorias de Pruebas Libres y Oposiciones
formación

Buscador:
icono relacionadosCursos relacionados
icono descripcionDescripción de la prueba libre

Convocatòria de l'any 2021

El proper mes de setembre es convoquen les proves per a l'obtenció dels títols de tècnic o tècnica i tècnic o tècnica superior de determinats cicles formatius de formació professional inicial, corresponents a l'any 2021.

Inscripció Termini d'inscripció: del 7 al 20 d'octubre de 2021.

L'oferta de títols, que és la mateixa que la de l'any 2019, és la següent:

  • Tècnic/a en Cures Auxiliars d'Infermeria
  • Tècnic/a en Emergències Sanitàries
  • Cicles formatius de grau superior
  • Tècnic/a superior en Educació Infantil
  • Tècnic/a superior en Integració Social

Aquests últims anys s'han desenvolupat mesures de flexibilització en l'organització de la formació professional, amb les quals s'han ofert més oportunitats per a l'obtenció dels títols. En particular, cal destacar-ne les següents:

la possibilitat de participar en processos d'acreditació de competències i de reconeixement acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l'experiència laboral o en activitats socials, i la possibilitat de cursar els ensenyaments de formació professional a distància, en règim de semipresencialitat o mitjançant la matrícula parcial en els mòduls professionals o les unitats formatives.

Convocatòries de l'any 2022 i següents

A partir de l'any 2020, es canvia el currículum de tots els títols que s'ofereixen, que es poden consultar a l'apartat Títols LOE del web de la XTEC.

Pel que fa al títol de tècnic/a en Emergències Sanitàries, únicament s'oferiran aquells mòduls professionals i unitats formatives que no puguin ser acreditats per mitjà de l'experiència laboral a partir dels processos d'acreditació de les competències professionals: és a dir, només s'oferiran els mòduls professionals de Teleemergències, Anatomofisiologia i Patologia Bàsiques, Formació i Orientació Laboral, Empresa i Iniciativa Emprenedora, Anglès Tècnic i Síntesi.

Més informació

https://educacio.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-lliures-obtencio-titols/obtencio-titols-fp/


icono información curso

Solicita información gratuita

linea informacion

Contacta con nosotros y te orientaremos en tu proceso de selección

icono información curso

Responsable del fichero: Ceasfor Barcelona SL. Finalidad: envío de información sobre cursos online vía email y teléfono. Legitimación: consentimiento. Destinatarios: no se comunicarán los datos a terceros. Derechos: acceder, rectificar, cancelar o suprimir los datos, así como otros derechos. Puede consultar información adicional y detallada en nuestra política de privacidad.

Solicitar información